Brasserie Lipp - bästa läget i Göteborg

Richard Waje tillbaka som delägare på Brasserie Lipp!

Senast han jobbade där var mellan 1993 och 2005. Sedan dess har han varit sin egen och drivit Lasse Majas krog på Marstrand. 

Till sin hjälp i köket har han Karin Andersson, tidigare finalist i Årets Kock och som drivit krog i såväl Åre som Brasilien.

Köket är välrenommerat och kan erbjuda allt från klassiska rätter tillmodern crosscooking. Atmosfären med den vackra jugendinredningen har lockat många gäster under åren. I baren blandas drinkar av hängivna bartenders och i matsalen får du personlig snabb service av erfarna kypare. De goda luncherna på Lipp är omtalade bland Göteborgare och oavsett tidpunkt träffar man alltid någon man känner eller känner igen vid matborden med de berömda pappersdukarna och färgkritorna.               

Som Göteborgs populäraste vattenhål, med sin sällsynt goda utsikt över Avenyns gatuvimmel är man där det händer.

Besök Lipp´s hemsida

Lasse Maja Krog - en pärla på Marstrand

Richard Waje, driver krogen sedan flera år och borgar för god kvalitet i allt från råvaror till service och upplevelse. Med den härliga trädgården att sitta ute i under måltiden är Lasse-Majas Krog en given plats för en lyckad kväll.

Richards syn på livet och på mat är hälsosam och kockarna på Lasse Maja lagar vällagad, välsmakande men samtidigt oerhört nyttig mat.

Detta kombinerar härliga servitriser med goda viner från en vinlista Richard själv valt med stor omsorg. Specialområdet är fisk och han ger sig gärna ut på en fisketur med sin båt för att fånga lunchfisk till krogen.

Besök Lasse Majas krogs hemsida